Atragerea consumatorilor devine din ce în ce mai dificilă pe măsură ce piața de publicitate devine saturată. Majoritatea oamenilor se concentrează pe reclamele digitale, folosind noi strategii de marketing pentru a valorifica spațiul online.

O campanie de marketing și publicitate de succes folosește cele mai bune resurse la îndemână. În Chicago, una dintre cele mai bune resurse se întâmplă să fie publicitatea în aer liber, deoarece există atât de multe oportunități de a vă prezenta marca în diferitele cartiere din Chicago.

Cu toate acestea, înainte de a începe campania dvs. de publicitate exterioară de succes în Chicago, există câțiva pași pe care doriți să-i faceți pentru a vă asigura că campania dvs. este de succes și repetabilă.

PASUL 1: DEZVOLTĂ O STRATEGIE PENTRU BILLBOARD

În publicitate, cele mai bune rezultate provin din planificarea detaliată și stabilirea obiectivelor. Pentru a vă asigura că profitați la maximum de bugetul dvs. de marketing și publicitate, asigurați-vă că vă stabiliți obiective și vă planificați reclamele publicitare. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă asigurați că obiectivele dvs. sunt îndeplinite.

CUNOAȘTE-ȚI OBIECTIVELE

Când planificați, aveți șanse mult mai mari să obțineți rezultatele pe care le-ați planificat. Când te gândești la campania ta în aer liber, întreabă-te: ce vrei să obții cu acest panou publicitar?

Când vă stabiliți obiectivele publicitare înainte de a începe o campanie, vă asigurați o concentrare susținută pe atingerea acestor obiective și, dacă la un moment dat acele obiective nu sunt îndeplinite, faceți ajustări după cum este necesar. Experții noștri în cont vă pot ajuta să definiți obiective realiste și să creați campanii de la început până la sfârșit care să îndeplinească aceste obiective.

STABILIREA MARcii DVS

În timp ce vă gândiți la campania dvs. de panouri publicitare, luați în considerare marca dvs. și ceea ce oferă oamenilor. Panourile dvs. publicitare vor fi o mare parte a cimentării mesajelor dvs. de brand cu oamenii din acele cartiere – oamenii care locuiesc în apropierea panoului publicitar sau fac naveta pe lângă anunțul în aer liber îl vor vedea des, iar mesajele mărcii dvs. trebuie să fie bine planificate pentru a pleca. publicul dumneavoastră cu impresia corectă.

MOMENTUL ESTE CHEIA

Luați în considerare crearea unei campanii sensibile la timp. De exemplu, un panou publicitar de Ziua Îndrăgostiților poate apărea în ianuarie și poate începe să câștige cota de piață pentru marca dvs. din timp. Deoarece panourile publicitare există în lumea reală, ele sunt direct corelate cu perioada anului, iar în Chicago, puteți utiliza toate anotimpurile. Nu doriți ca un panou pentru ciocolată caldă să fie deschis în iulie. Dar același panou publicitar poate fi un succes în decembrie. Folosește anotimpurile în avantajul tău!

LOCALIZARE PENTRU AFIȘARE ȘI PUBLIC ȚINTĂ

Locația este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei campanii de panouri publicitare. În Chicago, aceasta înseamnă definirea publicului țintă în funcție de cartier. Când vă definim publicul țintă, putem găsi apoi locații despre care știm că vor viza acele audiențe în oraș și suburbii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.